Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش نیکبخت امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه در خصوص تعطیلی دو سالن ورزشی رشته تیراندازی شهر کرمانشاه، اظهار داشت: سالن شهید کرم طهماسبی واقع در مجموعه ورزشی امام خمینی (ره) بدلیل نبود زیرساخت و تجهیزات مناسب و همچنین سالن شهید یاری، جنب پارک شاهد بدلیل نبود اسلحه و همچنین شیوع کرونا در حال حاضر تعطیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در زمان فعالیت سالن شهید یاری در شرایط کرونا تمرینات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با رعایت فواصل بین ورزشکاران انجام می‌شد به‌طوریکه روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ نفر فعالیت داشتند، اما با حاد شدن بیماری کرونا؛ سالن تعطیل شد.

دبیر هیأت تیراندازی استان کرمانشاه عنوان کرد: از مشکلات اساسی این رشته عدم تخصیص بودجه کافی است، با اینکه ما در رشته ورزشی تیراندازی تعدادی ملی پوش داریم اما از ما حمایت مالی چندانی نشده و اکثر سلاح های تیراندازی معیوب و فرسوده دارند، به‌طوریکه توانایی تامین هزینه تعمیر آن را نداریم، بیش از 70 درصد اسلحه‌ها شخصی خود ورزشکاران بوده و بودجه‌ای برای خرید و به‌روزرسانی سلاح‌ها از آن‌جا که این رشته از رشته‌های ورزشی پرهزینه است، نداریم و قیمت سلاح‌ها بالا و بدون حمایت مالی نمی‌توان فعالیت‌ها را ادامه داد.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون هیچگونه حمایت مالی از طرف اداره ورزش و جوانان و فدراسیون تیراندازی نداشتیم، با وجود ملی‌پوشانی که در رشته تیراندازی داریم لازم است مسئولین توجه بیشتری داشته و بودجه ای برای تامین سلاح‌ها در نظر بگیرند.

نیکبخت افزود: با توجه به اینکه استان کرمانشاه دارای چهار ملی‌پوش در رشته تیراندازی و آنجا که در این رشته درآمدی نداریم که خودمان برای خرید سلاح اقدام کنیم از طرف دیگر والدین نیز به این مساله معترض هستند، مسئولین باید به این نکته توجه کنند و بودجه‌ای صرف خرید تجهیزات شود، از نیمه دوم سال ۹۸ حقوق مربیان را هم ندادیم و به آن‌ها بدهکاریم.

وی در پاسخ به این سوال که رئیس هیأت تیراندازی استان هم اکنون در چه شرایطی قرار دارد، گفت:  رئیس هیأت تیراندازی استان کرمانشاه برای مدتی به خارج از کشور سفر کردند و مجدد برای ادامه فعالیت خود در همین سمت به کشور بازخواهند گشت.

نیکبخت در پایان، گفت: از مسئولین درخواست داریم به رشته‌های ملی پوش و مدال‌آور رسیدگی کنند، با توجه به اینکه دارای یکی از بهترین سالن‌های غربی کشور هستیم، رشته تیراندازی رشته‌ای است که هم آقا و هم خانم می‌توانند فعالیت کنند و با وجود افراد مستعد در رشته تیراندازی استان کرمانشاه و با رسیدگی و تامین تجهیزات می‌توانیم در المپیک 2024، یک الی دو سهمیه المپیک را از آن خود کنیم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه تیراندازی شهید ورزشی آرش نیکبخت تیراندازی استان رشته تیراندازی استان کرمانشاه سلاح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور

محمود جعفری دهقی رییس انجمن ایرانشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به موسساتی که در این حوزه فعال هستند، گفت: رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس می‌شود.

وی افزود: بنیاد ایرانشناسی که توسط مرحوم حسن حبیبی تاسیس شده بود، همچنان به فعالیت و پژوهش در این حوزه مشغول است. همچنین دانشگاه های خارجی که کرسی ایرانشناسی دارند، به چنین فعالیت‌هایی مشغول هستند.

دهقی درباره تعریف دقیق ایرانشناسی گفت: مرحوم طهمورث ساجدی صبا، ایرانشناسی را « مطالعه و پژوهش در همه جنبه‌ها و جلوه‌های تمدن ایرانی و شناساندن این تمدن به ملل دیگر» دانسته است.

وی افزود: با در نظر گرفتن تعاریف مختلفی که ارائه شده است، می‌توان گفت ایرانشناسی دانشی میان‌رشته‌ای است و به بررسی و تحلیل مباحث مربوط به فرهنگ و تمدن ایران از دیرباز تا امروز و معرفی آن به ایرانیان و غیرایرانیان می‌پردازد و می‌کوشد این فرهنگ و تاریخ و تمدن را در جایگاه واقعی خود قرار دهد.

رییس انجمن ایرانشناسی ادامه داد: اگرچه تاریخ یا ادبیات، بخش‌هایی از ایرانشناسی است، اما همه آن نیست و این دانش، گستره‌ای بسیار وسیع‌تر دارد و به همه علوم انسانی که به‌نحوی به ایران مربوط می‌شود، ارتباط می‌یابد.

رئیس انجمن ایرانشناسی درباره پیشینه این انجمن گفت: ابراهیم پورداوود حدود ۹۰ سال پیش با همراهی استادانی مانند دکتر محمد معین، منوچهر ستوده، ذبیح‌الله صفا و دیگران، انجمن ایرانشناسی را بنیان گذاشتند. این انجمن پس از دوره‌ای از توقف فعالیت، با همت استادان و پژوهشگران برجسته کشور و با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۶ احیا شد.

نخستین کنگره ملی ایرانشناسی ایران روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایرانشناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

کد خبر 6100454 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • جریمه۱۵ میلیارد ریالی فروشنده تجهیزات تقلبی آسانسور در کرمانشاه
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • تیراندازان ایران از صعود به مرحله نهایی باز ماندند
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • کرمانشاه می‌تواند پایگاه اتومبیلرانی غرب کشور شود
  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • کشف تجهیزات استراق سمع در سالن جلسه هیات دولت لهستان