Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ چراغی صبح چهارشنبه در شورای ورزش پلدختر ،اظهار کرد:  بخش عمده ایی از فضاهای شهری پلدختر که دارای ست های ورزشی نیزبودند در اطراف واکناف رودخانه قرار داشته  که در سیل اخیردچار  تخریب شدند به طوریکه حتی از زمینهایی که این پارک ها وست های ورزشی در آن جانمایی شده بود  چیزی باقی نمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه سرانه فضای سبز شهر پلدختر باید 10 سانتیمتر باشد،افزود: این سرانه   قبل از سیل 6ونیم سانتیمتر بود ولی  بعد از سیل به زیر این میزان رسیده است لذا   برای رسیدن به این میزان مدیریت ارشد شهرستان باید توجه ویژه ایی به این موضوع داشته باشد .

چراغی با بیان اینکه برای  احداث وتوسعه پارکها نیازمند زمین هستیم ولی  کاربری های فضای سبز  در اختیار مردم است ،تصریح کرد: در حال حاضر بیشتر قصد داریم پارک های آسیب دیده مثل پارک بانوان ،ایثار ورضوان  را به شکل جدیدی بازسازی  کرده  و از لحاظ ورزشی نیز به این پارک ها توجه کنیم .

شهردار پلدختر خاطر نشان کرد: برای این پروژه ها قصد داریم مشاوره بگیریم تا اصول فنی رعایت شود .

او با بیان اینکه  برای ایجاد پارک باید زمین تملک شود ،گفت: پارک صخره ایی را که نماد شهر پلدختر در ورودی شمالی شهر است  را با ست های ورزشی احداث خواهیم کرد .

 چراغی با اشاره به جاده سلامت شهر که در سیل اخیر دچار تخریب کامل شده بود،   گفت: در بحث جاده سلامت  که در خیابان ساحلی ودر ضلع غربی شهر قرار دارد  پل هفت تیر به شکلی طراحی شده بود که زیرگذر در آن وجود ندارد ولی در سفر به تهران ورایزنی های صورت گرفته  از لحاظ فنی زیرگذر را به صورتی تعبیه کرده ایم تا طولی برای ایجاد جاده سلامت وجودداشته باشد .

به گفته او  برنامه ریزی شهرداری  این است که  یک خیابان ساحلی با عرض 24 متر داشته باشیم تا پیست هایی نیز برای پیاده روی و دوچرخه سواری وجودداشته باشد .

شهردار پلدختر باتاکید برلزوم توجه  به سیما ومنظر شهر ،گفت:  دستگاه های اجرایی فضای  ساختمانهای مربوط به خود  که در سیل تخریب شده اند را با ابلاغ به پیمانکارحصار کشی کنند  تامانیز در نقاشی و زیبایی آن همکاری لازم را انجام دهیم .

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جاده سلامت سیل شهرداری فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۳۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تبیین روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با سخنرانی دکتر ناصر باقری مقدم رئیس گروه مطالعات راهبردی علم و فناوری و آینده‌نگاری و دبیر ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به صورت مجازی و از طریق اسکای روم با حضور اکثریت نمایندگان هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

 

دکتر باقری مقدم بهره‌مندی از نقطه نظرات دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور را فرصت مغتنمی در مسیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور خواند.

 

وی در ابتدا به بیان سرفصل‌های نقشه جامع علمی کشور پرداخت و یکی از ایرادات وارد به نقشه جامع علمی کشور را زیاد بودن تعداد اولویت‌ها خواند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به تعریف انواع سیاست‌ها و تحلیل آنها در نقشه جامع علمی کشور پرداخت.

 

به اعتقاد وی تاکنون نیمی از نقشه جامع علمی کشور پیاده شده و در حال اجرایی‌سازی است و بخش‌های مهمی از آن هم هنوز اجرایی نشده که باید در روزآمدسازی مورد توجه قرار گیرند.

 

وی در ادامه گفت: یک سری اصول را در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور مد نظر قرار دادیم. اولین اصل این است که به دنبال بازنگری هستیم و نه اینکه یک نقشه جامع علمی جدیدی را تهیه کنیم. اصل دوم این است که کماکان به بحث اولویت‌گذاری عمودی در نقشه خواهیم پرداخت اما راهبردهای افقی را هم مورد توجه قرار می‌دهیم. اتخاذ دو رویکرد توامان فنی- اقتصادی و اجتماعی- فنی اصل سوم است.

 

باقری مقدم بیان کرد: به بحث گفتمان سازی عمومی و نخبگانی و جلب مشارکت حداکثری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در روزآمدسازی نقشه توجه ویژه‌ای خواهد شد.

 

وی در ادامه به تشریح ساختار روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور پرداخت و گفت: در هنگام تفکیک نقشه به بخش‌های مختلف، چهارده بسته کاری تعریف شد تا برای هرکدام ساز و کار روزآمدسازی را بیندیشیم. هر کدام از این بسته‌ها بنا به وضعیتی که اکنون دارند ممکن است کمابیش نیاز به روزآمدسازی و تعیین کمیت داشته باشند.

 

وی گفت: هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی در تک تک این بسته‌های کاری می‌توانند به ما کمک فکری بدهند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ مهمترین فعالیت‌های مورد انتظار در کارگروه‌های تخصصی برای هر یک از این بسته‌های کاری را مورد اشاره قرار داد که قرار است با رویکرد دلفی انجام شوند و ادامه داد: هیئت‌های اندیشه‌ورز در دو مورد تحلیل نظرات خبرگان حقیقی و حقوقی در حوزه مربوطه و استفاده حداکثری از ظرفیت تخصصی کشور در حوزه مربوطه و مدیریت جریان گفتمان سازی و ترویج در طول فرآیند می‌توانند کمک زیادی کنند.

 

در ابتدای جلسه نیز دکتر محمدرضا مصوری کارشناس معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه توضیحات پیرامون نشست پرداخت.

 

وی دلیل برگزاری این نشست را درخواست بسیاری از هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی برای تشکیل یک بحث تبیینی پیرامون نحوه روزآمدسازی، نگرش به قضیه روزآمدسازی نقشه و اینکه در چه کمیت و کیفیتی این قضیه می‌تواند صورت بگیرد دانست.

 

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • ۲ طرح ورزشی در بخش تبادکان مشهد افتتاح شد
  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • سرانه فضای آموزشی در گلستان حدود ۴.۸۵ متر مربع است
  • فضای ورزشی اروپا از ایران بهتر است اما آنجا بهشت نیست! / فیلم
  • ورزش در سلامت سازمانی و بهره وری نقش ممتاز دارد
  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها
  • افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»