Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ رضا کیانیان با انتشار پستی در  صفحه شخصی خود نوشت: ورزشگاه امجدیه که ساخت آن در سال ۱۳۱۳ آغاز، درسال ۱۳۱۷ کامل شد، نخستین ورزشگاه مدرنی است که در کشور ما ساخته شده است و سر آغاز و الگوی ساخت ورزشگاههای بزرگ در شهرهای اصفهان و شیراز و مشهد و سپس شهرهای دیگر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 و حالا نوبت شهرداری و شورای شهر تهران است که این ورزشگاه را بازسازی کنند  و در محیط آن موزه ورزش ایران و جایگاه هایی برای حضور و شادی مردم فراهم آورند.

ورزشگاه امجدیه که ساخت آن در سال ۱۳۱۳ آغاز، درسال ۱۳۱۷ کامل شد، نخستین ورزشگاه مدرنی است که در کشور ما ساخته شده است و سر آغاز و الگوی ساخت ورزشگاههای بزرگ در شهرهای اصفهان و شیراز و مشهد و سپس شهرهای دیگر بوده است.

 رویدادهای ورزشی افتخار آفرین ملی مانند پیروزی تیم فوتبال ما بر هند و نخستین راهیابی به المپیک سال ۱۹۶۴ توکیو، نخستین پیروزی در جام ملتهای آسیا در سال ۱۳۴۸ و نخستین پیروزی استقلال در سال ۱۳۴۹ در جام باشگاههای آسیا در این ورزشگاه رقم خورده است.

بازی های ملی  و بخشی از بازی های آسیایی  در رشته های دو و میدانی، در فاصله سالهای ۱۳۲۱ تا ۱۳۵۳ ، در امجدیه برگذار شده است. 

این بازیگر سینما و تلویزیون بیان کرد: مسابقات فوتبال لیگ برتر و از جمله شهرآوردهای پرتماشاگر تا سال ۱۳۷۵ در امجدیه برگزار می شد.

امجدیه در سال ۱۳۸۵ بازسازی شد و هم اکنون زیر نظر وزارت ورزش اداره می شود.

 در سال ۱۳۶۰، به یاد خلبان شهید هوانیروز، علی اکبر قربان شیرودی، نام آن به ورزشگاه شهید شیرودی تغییر یافت. امجدیه بنا به مستنداتی طرح مشترک نیکلای مارکف روسی و مهندس سعید ایرانی است. برخی نیز طرح آن را به ماکسیم سیرو، معمار فرانسوی، نسبت می دهند.

 معماری آن تلفیقی ماهرانه از عناصر و فضاهای غربی وایرانی است. تاریخ ورزش ایران معاصر و اسطوره های ورزشی تا حد زیادی با این ورزشگاه گره خورده است.اسطوره های ورزشی چون تختی، نصیری، صنعتکاران، حجازی، احتشام زاده و حاج رسولی در امجدیه نام آور شدند.

خاطره امجدیه به یک نسل تعلق ندارد بلکه بین نسلی است و به معنایی نزدیک کننده نسلها با یکدیگر.

 آثار سینمایی و ادبی گوناگونی با الهام از امجدیه ساخته شده مانند فیلم مسافر عباس کیارستمی و داستان آذر و امجدیه نوشته ویدا مشایخی.

و بالاخره یادبود و وداع با ورزشکاران نامداری که از میان ما رفتند از امجدیه به سوی بهشت زهرا  همواره جمعیت زیادی را به خود جلب کرده است از جمله تشیع پرویز دهداری، محراب شاهرخی، بیوک جدیکار، همایون بهزادی، منصور پورحیدری، فرخ رحم دل و ابراهیم آشتیانی و مرحوم محمد علی فردین.

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رضا کیانیان ورزشگاه شهید شیرودی استادیوم ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۸۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس از ۱۸ اردیبهشت 1403 با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد.

امروز، ۱۹ اردیبهشت‌ماه در دومین روز از برگزاری این نمایشگاه، شاهد برپایی کارگاه‌ها و سخنرانی‌های گوناگون توسط متخصصان و فناوران برتر بوده‌ایم.

علیرضا نصر اصفهانی، عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس، در رویداد «ایستگاه آینده» درباره فناوری ساخت رویا و اهمیت آن در  ایجاد و ساخت محصولات فناورانه توضیح داد.

نصراصفهانی در ابتدا به داشتن رویا و تصور برای عموم افراد جامعه اشاره کرد و گفت: همه ما، به‌عنوان یک انسان دارای یک رویا هستیم، چه در بخش تولید و چه در بخش مصرف.

وی به ضرورت رویا در دنیای بازاریابی و محصولات فناورانه، اشاره کرد و ادامه داد: براساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۸ انجام شد، افراد براساس تصویر و رویایی که از یک محصول دارند، آن را خریداری می‌کنند.

این پژوهشگر حوزه فناوری ادامه داد: اینکه هر برند یا محصول داستان خودش را دارد نیز محصول یک رویا است.

نصر اصفهانی مثالی ارائه کرد و گفت: برای نمونه، کشورهای آمریکا، امارات و عربستان خیلی زودتر از بقیه کشورها به سراغ ساخت این رویا رفته‌اند.

وی اضافه کرد: خلق داستان موفق با قهرمانان و نخبگان مشخص منجر به خلق رویا می‌شود.

عضو هئیت علمی مرکز پژوهشگاهی مجلس، به مراحل شکل گیری فناوری رویا و ساخت یک رویا اشاره کرد و گفت: اولین موردی که برای خلق یک رویا نیاز است، نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه است.

نصراصفهانی افزود: دومین نکته، ادبیات و داستان یک تصور است. یک محصول، یک ایده باید مشروعیت داشته باشد که بتواند با عامه مردم ارتباط برقرار کند.

وی اضافه کرد: در مراحل بعدی، سینما برای ساخت یک رویا اهمیت دارد. برای نمونه سینمای علمی تخیلی در آمریکا، یک استراتژی مهم صنعت آمریکا برای است.

عضو هیئت علمی مرکزپژوهش‌های مجلس، در پایان تاکید کرد: ساخت و روایت رویا در همه زمان‌ها، توسط ارگان‌ها و بخش خصوصی، انجام می‌شود و بخش دولتی معمولا در ساخت رویا ناتوان خواهد بود چرا که دولت‌ها اغلب عوض می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم وفناوری آنا، در پایان رویداد «فناوری ساخت رؤیا» که در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴، برگزار شد، افراد علاقه‌مند و حاضر در جلسه به پرسش و پاسخ با سخنران پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای فوتبال ایران؛ بودجه 1200 میلیاردی برای بازسازی ورزشگاه آزادی
  • برگزاری یادواره‌ شهید شیرودی در دشت ذهاب
  • نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند
  • پل سه‌راه امجدیه زنجان از نو ساخته می‌شود
  • برگزاری یادواره‌ شهید شیرودی در یادمان این شهید
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • جو خیابان ورزشگاه شهید وطنی
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد