Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، سعید وزیری‌نژاد رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین از هزینه 16 میلیارد تومانی شهرداری در حوزه زیرساخت‌های ورزشی خبر داد و اظهار کرد: 16 میلیارد تومان از این رقم در حوزه زیرساخت‌های ورزشی شهرداری قزوین هزینه شده، البته این عدد به غیر از فضاهای ایجاد شده در بوستان‌هایی بوده که جدید احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: سه میلیارد تومان هم صرف برگزاری مسابقات ورزشی در سطح منطقه‌ای، شهری، ملی و بین‌المللی و همچنین حمایت از تیم‌ها و هیأت‌های ورزشی شهر قزوین از جمله تیم فوتبال کاسپین شده است.
* نصب 800 ست ورزشی در 63 نقطه سطح شهر قزوین
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین اضافه کرد: در سال 88 هیچ ست ورزشی در سطح شهر قزوین وجود نداشت اما طی هشت سال اخیر 800 ست ورزشی در 63 نقطه سطح شهر قزوین با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان نصب شده است.
وزیری‌نژاد خاطرنشان کرد: در سال 88 شهر قزوین فقط دو مرکز ورزشی با متراژ 14 هزار متر مربع زیر نظر شهرداری داشت که اکنون این رقم به 35 مرکز ورزشی روباز و مسقف با متراژ 164 هزار متر مربع افزایش یافته که یک رشد 10 برابری داشته است.
این مسؤول زمین ورزشی بوستان ملت، خانه شطرنج بویه، مجموعه ورزشی کوثر(پیست اسکیت ملت، سالن شطرنج، سالن بدنسازی و ایروبیک، سالن ورزشی توپی و غیره)، زمین اسکیت پرستار، جاده سلامت باراجین به متراژ 30 هزار مترمربع، زمین چمن مصنوعی میلاد، باشگاه هشت بهشت، مجموعه ورزشی سپهر، مجموعه ورزشی لاله، سالن ورزشی شهید رجایی، چمن مصنوعی مصلی، مجموعه ورزشی شهدای چوبیندر را از جمله فضاهای ورزشی تحت مدیریت شهرداری قزوین برشمرد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین تشریح کرد: از دیگر فضاهای ورزشی تحت مدیریت شهرداری قزوین می‌توان به 38 کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری و پیاده‌روی در سطح شهر، مجموعه‌های ورزشی بوستان بانوان (زمین تنیس، والیبال، بسکتبال، دوچرخه سواری، رینگ پیاده‌روی، سه ست ورزشی و غیره)، سالن ورزشی پردیس، مجموعه تلی‌سی‌یژ کامان و زرشک، زمین‌های ورزشی پامچال، مولوی، باغ دبیر و سالن ورزشی چوبیندر، مجموعه پیست مدرن پرش در آسمان و سورتمه مدرن در فدک، احداث 11 سوله ورزشی با مشارکت سپاه با عنوان سوله‌های صالحین اشاره کرد.
وزیری‌نژاد از دیگر اقدامات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری را احداث مجموعه فرهنگی ورزشی شقایق در زمینی به متراژ 18 هزار متر مربع ذکر کرد و افزود:در این مجموعه زمین چمن مصنوعی، پییست دوچرخه‌سواری، زمین چمن طبیعی، زمین اسکیت، زمین تنیس خاکی، زمین بسکتبال، زمین والیبال، سالن ایکس‌باکس، زمین دوچرخه تریال و پیست دومیدانی در این مجموعه ورزشی احداث شده است که تمام این زمین‌ها به طور استاندارد ساخته و به طور تفکیک شده محصور شده است.
وی به احداث بوستان بانوان در جنوب شهر قزوین اشاره کرد و گفت: فضاهای اجتماعی، زمین بازی کودکان، پیست دوچرخه‌سواری، آمفی‌تئاتر روباز، اماکن ورزشی و فضاهای مکمل در این بوستان پیش‌بینی شده است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین اضافه کرد: با راه‌اندازی این بوستان هر منطقه شهرداری صاحب یک بوستان بانوان می‌شود.
* ایجاد 20 ایستگاه ورزش صبحگاهی در شهر قزوین
وزیری‌نژاد بیان کرد: در سال 88 فقط دو ایستگاه ورزش صبحگاهی در شهر قزوین وجود داشت که اکنون این رقم به 20 ایستگاه ورزش افزایش یافته، در حال حاضر بیش از 300 شهروند قزوینی با حضور 30 مربی از ورزش صبحگاهی این ایستگاه‌ها استفاده می‌کنند.
این مسئول افزود: طی هشت سال اخیر 400 برنامه ورزشی با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان توسط شهرداری با همکاری هیئت های ورزشی در سطح شهر قزوین اجرا شده است که می‌توان به مسابقات طناب‌کشی، مسابقه بازی‌های بومی محلی، کوهنوردی، ورزش باستانی، قوی‌ترین جوان و نوجوان قزوینی، مسابقات فوتسال و والیبال جام رمضان، دارات و غیره اشاره کرد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین مطرح کرد: علاوه بر اجرای برنامه‌ها و مسابقات ورزشی، شهرداری قزوین همواره از مسابقات ملی و بین‌المللی نظیر مسابقات بین‌المللی شطرنج، دوچرخه‌سواری تریال، مسابقات آفرود، برگزاری پنج دوره مسابقات بین‌المللی تنیس روی میز و مسابقات ملی همچون برگزاری پنج دوره همایش پیاده‌روی خانوادگی، مسابقات جام کشتی روز قزوین، مسابقات ملی شطرنج، مسابقات ورزش کبدی، جشنواره بازی‌های بومی-محلی حمایت کرده و در برگزاری بسیاری از مسابقات و برنامه‌های ورزشی هم مشارکت مؤثری داشته است.
وزیری‌نژاد برگزاری دو دوره تجلیل از قهرمانان و مدل‌آوران آسیایی، جهانی و المپیک را از دیگر اقدامات شهرداری برشمرد و افزود: سومین دوره آن 14 آذر ماه سال جاری در هفته وحدت و در آستانه میلاد با برکت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(ص) برگزار می‌شود.
* احداث 7 مجموعه ورزشی در شهر قزوین
وی ادامه داد: لاین غربی جاده سلامت از بوستان باراجین تا دانشگاه آزاد اسلامی، ساخت زمین چمن مصنوعی در مینودر، راه‌اندازی سالن ورزشی خانه فرهنگ سنجیده، سالن ورزشی خانه فرهنگ ناصرآباد، چوبیندر، باغ نشاط، سالن ورزشی فرهنگسرا روبه‌روی الغدیر از جمله پروژه‌های در دست اقدام سازمان است که تا سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین با بیان این مطلب که یکی از مأموریت‌های این سازمان توسعه ورزش‌های همگانی با رویکرد ایجاد نشاط اجتماعی و ارتقای سطح سلامت شهروندان است،گفت: ورزش هدف نیست بلکه ابزاری برای ارتقای سطح سلامت عموم مردم است.
وزیری‌نژاد توضیح داد: با توجه به حمایت‌های شهردار ورزش‌دوست و شورای پنجم شهر قزوین برنامه ورزشی شهرداری قزوین با همین شتاب ادامه دارد و این نویدبخش روزهای بهتری برای ورزش قزوین است.
1001/پ30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال

"آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد"، شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴ است. در واقع بدون صرف وقت پزشکان و آموزش و یادگیری بیماران برای کسب مهارت‌های خودمراقبتی و مشارکت آنان در امور تشخیص، پیشگیری و درمان آسم، مشکلات و پیامدهای این بیماری قابل کنترل نخواهد بود.

دکتر مصطفی معین، رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران در پیامی فرا رسیدن بیست و هفتمین سال “روز جهانی آسم”(سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۸) را فرصتی مناسب بمنظور جلب توجه مسئولان و آگاهی بیشتر جامعه به اهمیت بیماری آسم به عنوان شایعترین بیماری مزمن دوران کودکی و نوجوانی و جوانی و شایع‌ترین بیماری‌ تنفسی بزرگسالان، و با هدف مشارکت همگان در کمک به رفع کاستی‌های دارو و درمان و چالش های پیشگیری، کنترل و مراقبت از بیماران دانست.

 به این مناسبت یک همایش علمی و مباحث تخصصی در این زمینه در تهران(بیمارستان میلاد) و توسط شاخه‌های انجمن آسم وآلرژی ایران در چندین استان دیگر برگزار می‌شود.

در ادامه پیام دکتر معین آمده است که هم اکنون بیش از ۳۵۰ میلیون تن از جامعه بشری از علائم تنفسی آسم رنج می‌برند و طبق مطالعات اخیر (۸-۱۳۹۷) انجام گرفته در مرکز تحقیقات ایمونولوژی و آسم و آلرژی، حدود ۱۰/۹ درصد از کودکان و بیش از ۸/۹ درصد از بزرگسالان در ایران دچار این بیماری هستند.

نتایج پژوهش های علمی بین‌المللی نشان می‌دهد که با وجود پیشرفت هایی که در تشخیص و درمان دارویی آسم حاصل شده و میزان مرگ و میر به علت این بیماری کاهش یافته ولی هنوز هم مشکلات تنفسی بیماران در حدود ۵۰ درصد از موارد بخوبی کنترل نشده که علت آن عدم مهارت بیماران در مصرف اسپری‌ها و یا عدم همکاری آن‌ها در مصرف اسپری استروئیدی تجویزه شده توسط پزشکان معالج در ۳۰ تا ۷۰ درصد موارد بوده است.

وی در این خصوص می افزاید: عدم کنترل مطلوب آسم موجب می‌شود که کیفیت زندگی این بیماران و خانواده‌های ایشان از نظر روانی و اجتماعی کاهش یابد و هزینه های مستقیم و غیر مستقیم و سنگین دارو و درمان که بطور میانگین سالانه بالغ بر حدود ۳۰ میلیون تومان(۵۰۰ دلار) برای هر بیمار است، به آن‌ها تحمیل شود. همچنین افراد مبتلا به آسم با افت تحصیلی و غیبت از کلاس درس و یا کار و اشتغال، اختلال در خواب و استراحت، محدودیت در انجام ورزش و فعالیت های روزمره روبرو می‌شوند. عدم کنترل مطلوب بیماری آسم کاستی‌های و علت‌های مختلفی دارد که رفع آن‌ها منوط به اهتمام پزشکان معالج، همکاری بیماران و خانواده های آنان و برنامه ریزی مناسب مسئولان نظام سلامت قرار دارد. بنابراین رفع این کاستی ها نیز در سه محور به شرح زیر ارائه می شود:

الف- رفع علل و کاستی های مربوط به تشخیص، درمان و پیشگیری توسط پزشکان

۱. عدم تشخیص دقیق و به هنگام آسم با وقت گذاری کافی برای بیماران

۲. درمان ناقص (مقدار دارو و طول مدت مصرف) با اسپری های کورتیکواستروئیدی

۳. عدم ارتباط منظم با بیماران و ارزیابی پیشرفت بهبودی با انجام معاینه و آزمون های تنفسی و یا آزمون های حساسیت (آلرژی)

۴. عدم ارائه آموزش و آگاهی به بیماران نسبت به مزمن بودن بیماری و جلب اعتماد و مشارکت آنان در چگونگی مصرف درست داروها در بلند مدت و سالم سازی محیط زندگی

۵. عدم تشخیص و درمان بیماری های همزمان مانند چاقی و اضافه وزن، آلرژی بینی و سینوزیت، اکزمای پوست یا رفلاکس معده

۶. توجه نکردن به شرایط خانوادگی، مسایل روانی- اجتماعی و وضعیت اقتصادی بیماران، و تاثیرپذیری آن ها از خرافه‌ها و شایعات و شبه‌علم در اینترنت

ب- رفع علل و کاستی های مربوط به بیماران(و خانواده‌ها) در زمینه نیاز به افزایش آگاهی، یادگیری و رعایت توصیه‌های پزشک معالج و کسب مهارت‌های خودمراقبتی

۱. عدم همکاری بیماران (و خانواده‌ها) در مراجعه منظم به پزشک و مصرف طولانی مدت داروها

۲. عدم مصرف دقیق داروهای استنشاقی و استفاده از ابزار کمک دارویی(آسان‌نفس، دم‌یار...) به شکل درست

۳. نگرانی و یا وحشت از مصرف اسپری های تنفسی بویژه کورتیکواستروئیدهای استنشاقی، تاثیرپذیری از شایعات و شبه‌علم در فضای مجاری

۴. عدم همکاری در پیگیری توصیه های پزشک معالج برای بهداشتی کردن محیط زندگی و پرهیز از مواد آلرژی زا و یا تحریک کننده مانند دود سیگار و اسپند

۵. عدم گزارش دقیق سوابق پزشکی و ابتلا به بیماری های دیگری غیر از آسم به پزشک معالج

۶. مشکلات اقتصادی و عدم تمکن مالی بیماران برای تهیه اسپری‌های دارویی، مراجعه به اورژانس و بستری شدن در بیمارستان

ج- رفع کاستی های مربوط به برنامه ها و اقدامات نظام سلامت و دولت

۱. عدم دسترسی برابر بیماران به مراقبت های بهداشتی اولیه ، پزشکان عمومی و خانواده

۲. عدم دسترسی برابر بیماران به خدمات تخصصی و فوق تخصصی بر پایه نظام ارجاع

۳. عدم دسترسی برابر بیماران به داروها و ابزار بهداشتی و کمک دارویی با توجه به هزینه های سنگین، کمیابی و یا نایابی اسپری‌ها و برخی از داروهای حیاتی

۴. عدم پوشش مطلوب و پاسخگوئی بیمه های درمانی همگانی در سطح کشور

۵. عدم برنامه ریزی ملی از سوی دولت برای کنترل ریزگردها، آلاینده های شیمیایی در قطب های صنعتی و آلودگی هوای کلان‌شهرهای پرترافیک

۶. توجه بیشتر به آلرژی، آسم و سایر بیماری‌های مزمن و حاد تنفسی در برنامه‌های درسی و آموزشی دانشگاه‌ها، ارائه آموزش‌های عمومی در صدا و سیما و شبکه‌های مجازی برای پیشگیری اولیه و نیز جلوگیری از انتشار خرافات و شبه‌علم به‌نام طب اسلامی و سنتی

رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران در این پیام اظهار امیدواری کرده است با اهتمام تمامی استادان، دانشجویان، پژوهشگران، پزشکان، پرستاران، مربیان بهداشت مدارس، مسئولان نظام سلامت و نهادهای مدنی در سطح شبکه ای از نهادهای علمی، تخصصی و اجرایی در بخش‌های دولتی و غیردولتی و با تاکید بر امر "آموزش و یادگیری همگانی" بتوانیم به هدف کنترل آسم در سطح ملّی و ایجاد "جامعه ای سالم و توانمند" نائل شویم.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی برتر مسابقات ورزشی دانشگاه پیام نور کرمان
  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • نوجوان خوشابی در مسابقات آسیای ازبکستان تاریخ ساز شد
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال